Bestuur

Bestuursleden Aikido Yuishinkai Alkmaar
Voorzitter: Robert Houtenbos
Secretaris: Dirk Hendriks
Penningmeester: Toni Sabados

Ondersteunende taken
Beheer matten, kast en toebehoren: Nico Groot

Beheer website en social media
Martijn van Hemmen

Even voorstellen


Robert Houtenbos

Foto en informatie volgt binnenkort.

Dirk Hendriks

In 2015 gestart met aikido. Aanvankelijk gekomen om gewoon fit en soepel te blijven, maar gebleven vanwege de sfeer en de mentale kant van Aikido. Inmiddels heb ik de 2e kyu behaald. Aikido werkt niet alleen voor mijn lichaam, maar zorgt ook dat ik anders tegen conflicten aankijk en deze ook anders aanpak. Om ook wat terug te doen voor alles wat ik krijg van de leraren en mede leergierige, heb ik de positie van secretaris opgepakt. Hopelijk kan ik de boodschap van welkom net zo uitdragen als ik die ontvangen heb.

.

Toni Sabados is in 2013 gestart bij Aikido Yuishinkai Alkmaar, heeft de 2e dan en is sinds 2017 penningmeester. Sinds 2020 verzorgt hij de trainingen voor de Aiki Kids.….
..
..
..
……
..

Nico Groot

Na een aantal jaren Aikikai Aikido getraind te hebben in Amsterdam, ben ik nu alweer sinds 2006 op de mat bij Aikido Yuishinkai Alkmaar en 1e dan-er. Aikikai was nogal hard en zelf ben ik ook nogal van hard werken en hard mijn best doen. Yuishinkai Aikido blijft mij verrassen met alle rust, subtiliteit in zachtheid en natuurlijk Ki. Hard kan ik al, nu leer ik zacht. Het is voor mij een ontdekkingstocht, iedere keer!