Nieuw! Aikido Yuishinkai Castricum

Mede aikidoka’s,

Dankbaar wil ik het volgende met jullie delen. Al geruime tijd loop ik met de wens rond om aikido verder handen en voeten te geven in mijn leven. Ik wil meer aikido beoefenen en anderen aikido laten ervaren. Gewoon omdat ik erg blij word van aikido.
Zo ontstond het idee voor een nieuwe Aikido Yuishinkai dojo. Begin mei heb ik dit idee met Martijn besproken als Chief Intructor Aikido Yuishinkai Nederland. Hij was positief en kwam met goede tips. Daarna ben ik gaan polsen bij de Stephan en Joep, onze trainers, en bij Ina en Irene, ons bestuur. Ook zij waren positief en kwamen met goede aanvullingen. Vervolgens ben ik gaan informeren bij mijn werkgever of ik een dag minder kon werken zodat ik op die dag de handen vrij had voor aikido. Ook dat was mogelijk.
Als locatie voor de dojo had had ik mijn pijlen gericht op Heiloo. Daarom legde ik Nico en Ymke, als inwoners van Heiloo, mijn ideeën voor. Ook zij kwamen met goede aanvullingen. Toch bleek het vinden van een locatie een grote uitdaging. Gelukkig volgt Ki zijn eigen weg en kwam onverwachts Castricum als locatie langs.

In basisschool de Klimop mag ik de speelzaal huren. Ik blijf trainen in Alkmaar, assisteren bij de kinderlessen en secretaris maar ga vanaf 2 september op de vrijdag aikidoles geven in Castricum. Van 18.15-19.15 uur aan kinderen van 6 t/m 12 jaar en van 19.30-21.30 uur aan volwassenen. Op http://aikidoyuishinkaicastricum.nl vind je alle informatie over de nieuwe dojo. Ik ben dankbaar dat ik de kans krijg aikido verder vorm te geven in mijn leven en ben benieuwd wat het gaat brengen!

Hartelijke groet en tot op de mat,
Tino de Groot

Dit bericht is geplaatst in Aikido Yuishinkai. Bookmark de permalink.