Ervaring met Aikido van Hamid

Wat aikido voor mij gedaan heeft

Door Aikido voelde ik een innerlijke rust ontstaan, door mijn aandacht (Ki) naar mijn centrum te verplaatsen. Voor ik kennis maakte met Aikido Yuishinkai dacht ik “het zal wel”. Maar nu ervaar ik zelf dat het echt werkt en hoe! Eigenlijk vooral door het opwekken van Ki. Maar ook door Martijn, onze leraar, die mij ondanks dat ik bezig ben met de basis, die oh zo belangrijk is, me toch regelmatig laat zien wat het effect is als je verder groeit. Ik ben hier erg dankbaar voor. Ook voor de fijne samenwerking met de andere leden van de vereniging.

Aikido is voor mij voornamelijk kalmte en rust. Ooit dacht ik dat er geen sport bestond waarmee ik dat kon bereiken, maar nu ik kennis heb gemaakt met Aikido Yuishinkai is voor mij het tegendeel bewezen. Maar hoe je het in je dagelijkse leven kunt gebruiken is voor mij nog een zoektocht. Het vergt veel ervaring maar onmogelijk is het niet. Dit was en is Aikido Yuishinkai voor mij.

Hamid

Dit bericht is geplaatst in Blogs van leden. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *