Ervaring met Aikido van Ina

Ik zou je zo graag over Aikido Yuishinkai willen vertellen, over wat het voor me betekent, hoeveel het me oplevert, hoe het me zachter maakt en tegelijkertijd krachtiger, hoe het zorgt voor een betere balans tussen lichaam en geest, hoe het zijn uitwerking heeft op alle vlakken van mijn leven.

Hoe het positief inwerkt op mijn gezondheid. Dat RSI-achtige klachten als stijfheid en pijn in hoofd, nek, schouders en armen, langzaam minder worden en verdwijnen.

Ik heb zoveel baat bij Aikido Yuishinkai dat ik niet verder hoef te zoeken. Ademhalings- en energie-oefeningen, gevolgd door aikido-oefeningen zijn voor mij meditatie, yoga en vechtsport in één.

Het geeft me zò veel energie! En tegelijkertijd zoveel rust.

Ik zou dit graag in mooie woorden aan je willen vertellen. Woorden die zo gekozen zijn dat ze mijn gevoel erbij goed overbrengen. Woorden die uitgebalanceerd zijn, niet hoogdravend of zweverig, maar eenvoudig, eenduidig, aards. Woorden die de essentie overdragen en zo bij je binnenkomen, van hart tot hart.

De juiste wijze van omschrijven heb ik nog niet gevonden. Ik wil in minder woorden véél meer zeggen. Dat komt nog wel.

Eén ding wil ik je wel alvast meegeven: Aikido Yuishinkai is méér dan ‘een vechtsport’. Wat het voor jou kan zijn, kun je alleen ontdekken door het zelf te ervaren. Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet,

Ina

Dit bericht is geplaatst in Blogs van leden. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Ervaring met Aikido van Ina

  1. Stephan schreef:

    Mooi hoor Ina. De woorden zijn precies goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *